Beginners

Beginnerscursusinformatie

Tijdens deze maand maak je kennis met een aantal basisprincipes van aikido. Dit is een leuke en vrijblijvende manier om zelf te ervaren hoe er binnen aikido met balans, energie en conflicten wordt gewerkt. Aikido  is ook zeker interessant als je al wat ouder bent (met of zonder budo-verleden) en geen zin hebt om in een competitieve sfeer een vechtsport te beoefenen. Voor aikido hoef je geen speciale kleding aan te schaffen een loszittende broek en een t-shirt zijn voldoende. Verder trainen we op matten, en dus op blote voeten.

Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen naar  info@aikidoschoolleiden.nl of je kunt altijd even binnenlopen en een idee krijgen hoe de beginnerslessen eruit zien.

Elke donderdag van 20:00 – 21:00 uur en van 21:00-22:00 (gevorderde).

Contributie 

Introductie cursus 4 weken 25 euro, 1 of 2 keer per week.

  • per kwartaal 80 euro
  • per half jaar 160 euro
  • per jaar 275 euro

Voor scholieren en studenten:

  • per kwartaal 60 euro
  • per half jaar 120 euro
  • per jaar 200 euro

introductie cursus is 20 Euro.

Als je lid wordt van Aikido School Leiden is het de bedoeling dat je ook lid word van de Nederlandse Aikido bond (35 Euro per jaar).  Door lid te worden van de Dutch Aikikai Foundation (DAF) ben je ook verzekerd tegen ongevallen, zie hier de polis voorwaarden.

Betalen

De Aikido School Leiden contributie kan gestort worden op de rekening van Aikido School Leiden, rekeningnummer NL54INGB0004745452.

De Nederlandse Aikido bondscontributie: meer info hier op de DAF website.