Aikido School Leiden

Even kennismaken….Leraren

Sander Rodenburg
4e dan Aikikai
Rijkserkend leraar martial arts niveau 3 (NOC-NSF)

Binnen Aikido zijn er verschillende stijlen. De lijn die wordt gevolgd door Aikido School Leiden is de Tissier lijn. Dat wil zeggen dat binnen de Aikikai Aikido de stijl en methodiek van Christian Tissier Shihan (7de dan) wordt gehanteerd. Christian Tissier Shihan (Shihan betekent meester) beheerst een zeer martiale Aikido die effectief is als krijgskunst en alle principes en aspecten van Aikido samenvat, ” de weg van de innerlijke harmonie”. Deze stijl wordt erkend en gerespecteerd door het Aikido hoofdkwartier in Japan (So Hombu Dojo) en andere Aikido organisaties wereldwijd. Christian Tissier Shihan is het hoofd van Aikikai Aikido in Frankrijk en heeft wereldwijd tienduizenden leerlingen.

In Nederland zijn alle dojo’s (scholen) die onder deze stijl vallen, aangesloten bij de aikidobond: de Dutch Aikikai Foundation.

De leraren zijn gediplomeerd leraar martial arts door het NOC-NSF.

Wil je kennismaken met een aantal basisprincipes van aikido?

Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen naar  info@aikidoschoolleiden.nl .  Je kunt altijd even binnenlopen en een idee krijgen hoe de beginnerslessen eruit zien. Natuurlijk kun je ook meetrainen.